大豆という抗癌食品
コメント: 大豆製品がよいものだということはさまざまな研究結果から推測される。エストロゲン受容体陽性の患者に関してはまだはっきりとした結果は出ていない。気にする人は摂取しないほうがいいかもしれないし、摂取してもよいかもしれない。これはまだはっきりとした結果が出ていないのだ。
ただ、前立腺がんや大腸がん、には効果的であるしがん予防に関しても期待できるだろう。私は患者にこれを勧めているし積極的に摂取してよい食品だろうと思っている

大豆製品、発酵性大豆エキス、

多数の研究は、大豆の特定の植物化学物質が癌のリスクを低下させるのを助ける、そして、これらの物質の生物学的利用能が発酵によって非常に増加することを証明した。ミソ、テンペーと納豆のような発酵性大豆製品は中国人と日本人の食事の自然の部分である。そして、その人は乳がん、結腸と前立腺ガン(これが他の食事のおよび生活様式因子に関連がある可能性もあるにもかかわらず)の低リスクがある。
責任がある植物化学物質は、イソフラボン、ゲニステインとダイドゼインを含む。ゲニステインは、癌細胞が癌細胞が体の免疫系の発作を乗り切るのを助けるタンパク質を生産するのを防止する。ゲニステインとダイドゼインにも、酸化防止効果がある。その上、彼らは乳癌、前立腺ガン、肉腫、神経芽細胞腫と網膜芽細胞腫を含むさまざまな癌細胞培養で細胞の激増を阻害することが示された。ゲニステインは、血管形成(腫瘍を呈することによって必要な新しい血管の成長)を阻害することも報告された。大豆イソフラボンは、前立腺と他の組織でテストステロンを活性化する酵素を阻害することも示された。これは、良性前立腺腫張への潜在的に有効な治療的なアプローチである。他の大豆物質は腸でコレステロールと結合することによってコレステロール値を下げることが示された。そして、その吸収を禁止した。
しかし、発酵性大豆植物化学物質が癌を防止するのを助けるプロセスの完全な理解は、つかまえにくいままである。大豆製品が増加した乳癌リスクにつながる可能性があることが示唆された。おそらく大豆製品の植物エストロゲンが避妊具で体または現在によって生産されるそれらよりはるかに弱いので、後期試験は、しかしながら、これがそうでないことを示した。
副作用は、大豆製品に対するアレルギーの患者で、以外報告されなかった。しかしながら、ゲニステインはタモキシフェンの効能に対処する。そして、薬が一般に、乳癌を治療するのに用いられる。大豆製品はエストロゲン受容体陽性の乳癌患者の間でも禁忌である、しかし、一部の研究者は大豆エキスの植物エストロゲンが体によって生産されるそれらより、潜在的影響がドキュメンタリーより理論的であるほど非常に弱いと指摘する。乳児と幼児に豆乳を与えることを回避することは、賢明である可能性もある。
多くの発酵性大豆エキスは、栄養剤として販売される。おそらく、癌界のこれらで最も売り込まれるものは、Haelan 951である。製造業者によると、「Haelanの(特許を受けた)発酵加工は、天然に存在するイソフラボン(例えば大豆のゲニステイン、プロテアーゼ阻害剤、サポニン、植物ステリンとイノシトール六燐酸(IP-6)合成物)の窒素と発酵代謝産物が豊富であるアミノ酸と合成物に大豆タンパク質の多数を加水分解する。」それは、「予め消化された大豆タンパク質の優れた供給源」と言われる。それは、濃い、ベージュの、激しい味の液体である。
Haelan 951の製造業者は、それを高品質栄養剤として市場に出す。癌状況では、特定の抗癌剤としてよりはむしろ、それは放射線と化学療法の副作用を少なくすることでの救援者として販売促進される。彼らは、318を含んでいる中国の臨床研究を示しているHaelan 951が役立ったそのようながん患者。独立して、ピアをチェックされた臨床試験はまだ行われていない。
他の発酵性大豆エキスは、中国の製剤、SE-185とヤン-851(Soy Essence(ジャロウ)、EcoGen(Econugenics)、Nutra-Soy(Narula Research Products)とSoy Option(バイオ免疫性の))を含む。日当たりの瓶50ドル程度で、それが不確かな癌残りに対するより有効な製品であるにもかかわらず、Haelanは他の製品より非常に高価である。Haelanは、彼ら全員で最も多くの激しい味見であると言われている。
Haelan Products-カナダのディストリビュータの有益なウェブサイト。無理もない話だが、彼らはそれらの製品を市場に出したがっている。そして、それは情報が提示される方法で反映される。シアトルの米国の会社ウェブサイトには、より少ない情報がある。
Haelan Research財団-背景のいくつかが研究するDetails。
健康なBeingジャーナル-Haelan 951(主に散発的な証拠で支えられる)の癌-反転特性に関するAn論文。
ウルフClinic-Haelan 951の中国の臨床試験のDetails。
コロンビア通信社-Haelan 951に接したウェンディ・ブラントリーの経験。
記念のスローン・ケッタリング癌センター-Haelan 951のA短期概要(大豆イソフラボンの研究へのいくらかの言及による)。
より健常なライフ-Haelan 951のA英国ベンダー(参考文献をいくらかの科学的研究に提供して、役立つプロモーションの概要をもつ)。
長い生命カタログ会社-Haelan 951の米ベンダー。この会社は、郵便または電子メール接触アドレスを提供しない。
癌Research英国-大豆製品の消費と減少した乳癌リスクの関連を確認する疫学的検査に関するAプレス・リリース。
BBC News-肺癌を呈する危険に関して植物エストロゲンの食事の消費の陽性の利益の上でテキサス大学アンダーソン癌センターで3000人以上の研究に関しているAニュース報道。
PubMed-「大豆癌」のためのサーチ(科学的研究の長いリストのための)。
Numark Pharmacists-大豆製品を侵す利点のA役立つ概要(科学的研究への言及による)。
Ruchi Health-大豆製品のトップ10の利点。
Onibasu-大豆製品の危険性に関していて、専門家がしばしば一致しないという事実を例証しているバリー・グローヴス博士の論文。しかしながら、極東の何百万人も問題なしで何世紀もの間大豆製品を消費した時から、彼の症例は誇張されるようである。

ソース:http://www.self-helpcancer.org/cancertreatment1a.htm
Soy options
Soy Products, Fermented Soy Extracts, Haelan 951 etc.

A large number of studies have demonstrated that certain phytochemicals in soy beans help to reduce the risk of cancer, and that the bioavailability of these substances is greatly increased by fermentation. Fermented soy products such as miso, tempeh and natto are a natural part of the diet of the Chinese and Japanese, who have a low risk of breast, colon and prostate cancer (though this may also be related to other dietary and lifestyle factors).
The phytochemicals responsible include the isoflavones, genistein and daidzein. Genistein prevents cancer cells from producing proteins that help cancer cells survive the attacks of the body’s immune system. Genistein and daidzein also have antioxidant effects. Additionally, they have been shown to inhibit the proliferation of cells in various cancer cell cultures, including breast cancer, prostate cancer, sarcoma, neuroblastoma, and retinoblastoma. Genistein has also been reported to inhibit angiogenesis (the growth of new blood vessels required by developing tumours). Soy isoflavones have also been shown to inhibit the enzyme that activates testosterone in the prostate gland and other tissues. This is a potentially effective therapeutic approach to benign prostate enlargement. Other soy substances have been shown to reduce cholesterol levels by binding to the cholesterol in the intestines, inhibiting its absorption.
But a full understanding of the processes by which fermented soy phytochemicals help counteract cancer remains elusive. It has been suggested that soy products may lead to an increased risk of breast cancer. Later studies, however, have indicated that this is not so, perhaps because the phyto-oestrogens in soy products are far weaker than those produced by the body or present in contraceptives.
No negative side effects have been reported except in those with an allergy to soy products. However, genistein counters the efficacy of tamoxifen, a drug commonly used to treat breast cancer. Soy products are also contraindicated among patients with oestrogen receptor-positive breast cancer, although some researchers point out that the phytooestrogens in soy extracts are so much weaker than those produced by the body that the possible effect is more theoretical than actual. It may also be wise to avoid feeding soy milk to babies and young children.
A number of fermented soy extracts are sold as nutritional supplements. Perhaps the most hyped of these in the cancer world is Haelan 951. According to the manufacturer, “Haelan’s (patented) fermentation process hydrolyzes many of the soy bean proteins into amino acids and compounds that are rich in nitrogen and fermentation metabolites of the naturally occurring isoflavones such as genistein, protease inhibitors, saponins, phytosterols, and inositol hexaphosphate (IP-6) compounds in soy beans.” It is described as “an excellent source of pre-digested soy proteins”. It is a thick, beige, bitter-tasting liquid.
The manufacturer of Haelan 951 market it as a high quality nutritional supplement. In a cancer situation, it is promoted as a help in lessening the side effects of radiation and chemotherapy, rather than as a specific anti-cancer agent. They point to a Chinese clinical study involving 318 such cancer patients where Haelan 951 proved useful. Independent, peer-reviewed clinical trials have yet to be conducted.
Other fermented soy extracts include the Chinese preparations, SE-185 and Yang-851, Soy Essence (Jarrow), EcoGen (Econugenics), Nutra-Soy (Narula Research Products), and Soy Option (BioImmune). At around $50 a bottle per day, Haelan is vastly more expensive than the other products, though whether it is a more effective product against cancer remains uncertain. Haelan is said to be the most bitter-tasting of them all.
Haelan Products – The Canadian distributor’s informative website. Understandably, they are keen to market their product, which is reflected in the way information is presented. The US corporate website in Seattle has less information.
Haelan Research Foundation – Details some of the background research.
Well Being Journal – An article concerning the cancer-reversal properties of Haelan 951, largely supported by anecdotal evidence.
Wolfe Clinic – Details of the Chinese clinical trial of Haelan 951.
Columbia News Service – Wendy Brantley’s experience with Haelan 951.
Memorial Sloan Kettering Cancer Center – A brief overview of Haelan 951, with some references to research on soy isoflavones.
Healthier Life – A UK vendor of Haelan 951, with a useful promotional overview, providing references to some scientific studies.
Long Life Catalog Company – A US vendor of Haelan 951. This company provides no postal or email contact addresses.
Cancer Research UK – A press release concerning an epidemiological study that confirms a link between the consumption of soy products and a decreased risk of breast cancer.
BBC News – A news report concerning a study of over 3000 people at the University of Texas Anderson Cancer Center on the positive benefits of the dietary consumption of phyto-oestrogens in regard to the risk of developing lung cancer.
PubMed – Search for “soya cancer”, for a long list of scientific studies.
Numark Pharmacists – A useful overview of the benefits of eating soy products, with references to scientific studies.
Ruchi Health – The top 10 benefits of soy products.
Onibasu – Dr Barry Groves’ article concerning the dangers of soy products, exemplifying the fact that experts often disagree. However, since millions of people in the Far East have consumed soy products for centuries without problems, his case would seem to be overstated.

Source: http://www.self-helpcancer.org/cancertreatment1a.htm