癌と緑茶(砂糖は入れません)
よく見ると、すべての人は美しい。同様に、すべての植物はよく調べてみると何らかの治療効果を持っているのだ。さもなければ地球上でここで生存していないともいえる。緑茶とその抽出物EPGGに関するよいニュースだ。

緑茶エキスは『癌腫瘍を根絶する』
飲料からの抽出した物質が腫瘍の半分を消滅させることができるとわかったあと、緑茶からできた強力な新しい抗癌剤はすぐに開発された。
1杯の緑茶を楽しむことが癌と戦う際により広い有益性を持つかどうかということはすぐに効果があるとは言いがたい。しかし、我々は健康的なバランス食がリスクを低下させるのを助けることができるということを知っている。
緑茶エキスは皮膚癌腫瘍を40%減らすことができた。ストラスクライド大学のクリスティーンDufes博士によって導かれた。

スティーブン・アダムズ(医学通信員)によって
6:05PM BST 2012年8月21日
検査では、ストラスクライド・チーム大学は、40パーセントの人間の皮膚癌腫瘍を合成物を使用して消えさせた。
緑茶は抗癌特性を持つことで長く疑われた、そして、抜粋(エピガロカテキン没食子酸塩と呼ばれている)は調査された。
しかしながら、研究者がなんとかそれを腫瘍を縮小することで効果的にすることができたのはこれが初めてである。
科学者が点滴静注を使用したので、その癌と戦う特性に関して投資する以前の試みは失敗した。そして、それは抜粋の十分な量を腫瘍自体に届けるのに失敗した。
それで、ストラスクライド・チームは「目標とされた送達系」を考案した。そして、鉄の分子を運ぶタンパク質の上で抜粋をこぶた後退させた、そしてそれは、癌腫瘍フーバーが起きていた。
さらに30パーセントが減る間、1種類の人間の皮膚癌に関する研究室試験は40パーセントの腫瘍が治療の1ヵ月の後、消えることを示した。
クリスティーンDufes博士、ストラスクライドPharmacyとBiomedical Sciences(その人は研究を導いた)研究所の上級講師は、言った:「これらは、我々が新しいおよび有効な癌治療への道を開くことができたことを望む結果を非常に促進している。
「我々が我々の方法を使用したとき、緑茶エキスは毎日腫瘍の多数の大きさを減らした。そして、全く場合によってはそれらを摘出した。
「対照的に、これらの腫瘍すべてが成長し続けたので、それが他の手段で配達されたとき、抜粋には全く効果がなかった。
「この研究は、多くの国で最も大きい命を奪う病気のうちのまだ1つであることのために、ドアを新しい治療に開けることができた。」
彼女は以下のように付け加えた:「私は良好な結果を予想したが、これらほど強くなかった。」
Dufes博士は集団研究が以前、緑茶には抗癌特性があることを示したと言った、そして、科学者は活性化合物をエピガロカテキン没食子酸塩とその後特定した。
しかし、ストラスクライド調査者は、十分な高さのそれが結果があるために腫瘍に一回分を盛る分娩に第1のものであった。
彼女は説明した:「この抜粋で問題それがそれが静脈内に投与される時である、それは至る所に体に入るので、それが腫瘍を始めるとき、それはあまりに希釈される。
「目標とされた送達系で、それは正常組織に対するどんな効果なしででも、腫瘍へまっすぐにされる。」
癌科学者はますます、結果を改善するために目標とされた分娩を使用している。そして、腫瘍が異なる生物学的物質のために持っている多くの異なる『受容体』に依存する。
この場合、科学者は腫瘍がトランスフェリン(血液を通して鉄を輸送する血漿タンパク)のために受容体を持っているという事実を使用した。
成績は、学術誌Nanomedicineで発表された。
「究極の目的」はヒトにおける臨床試験であった-しかし、Dufes博士はそれが離れて若干の方法であると言った。
「我々は、最初に送達系と治療効果を最適化しなければならない」と、彼女が言った。
ジュリー・シャープ博士は、癌研究英国から、以下のように述べた:「2、3の調査は緑茶からの抜粋が研究室で癌細胞に若干の影響を及ぼす可能性があることを示した、しかし、これはヒトの研究によってまだバックアップされなかった。」
彼女は以下のように付け加えた:「それは非常にすぐに、カップ1杯の緑茶を享受することが癌と戦う際により広い有益性を持つかどうか言うことである、しかし、我々は健康的なバランス食がリスクを低下させるのを助けることができるということを知っている。」

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Green tea extract ‘eradicates cancer tumours’
Powerful new anti-cancer drugs based on green tea could soon be developed after scientists found an extract from the beverage could make almost half of tumours vanish.
“….It’s far too soon to say if enjoying a cup of green tea has any wider benefits in combating cancer but we know that a healthy balanced diet can help to reduce the risk.”
The green tea extract made 40 per cent of skin cancer tumours disappear in the lab study, led by Dr Christine Dufès of Strathclyde University.

By Stephen Adams, Medical Correspondent
6:05PM BST 21 Aug 2012
The University of Strathclyde team made 40 per cent of human skin cancer tumours disappear using the compound, in a laboratory study.
Green tea has long been suspected of having anti-cancer properties and the extract, called epigallocatechin gallate, has been investigated before.
However, this is the first time researchers have managed to make it effective at shrinking tumours.
Previous attempts to capitalise on its cancer-fighting properties have failed because scientists used intravenous drips, which failed to deliver enough of the extract to the tumours themselves.
So, the Strathclyde team devised a “targeted delivery system”, piggy-backing the extract on proteins that carry iron molecules, which cancer tumours Hoover up.
The lab test on one type of human skin cancer showed 40 per cent of tumours disappeared after a month of treatment, while an additional 30 per cent shrank.
Dr Christine Dufès, a senior lecturer at the Strathclyde Institute of Pharmacy and Biomedical Sciences, who led the research, said: “These are very encouraging results which we hope could pave the way for new and effective cancer treatments.
“When we used our method, the green tea extract reduced the size of many of the tumours every day, in some cases removing them altogether.
“By contrast, the extract had no effect at all when it was delivered by other means, as every one of these tumours continued to grow.
“This research could open doors to new treatments for what is still one of the biggest killer diseases in many countries.”
She added: “I was expecting good results, but not as strong as these.”
Dr Dufès said population studies had previously indicated that green tea had anti-cancer properties, and scientists had since identified the active compound as epigallocatechin gallate.
But the Strathclyde researchers were the first to delivery it in high enough doses to tumours to have an effect.
She explained: “The problems with this extract is that when it’s administered intravenously, it goes everywhere in the body, so when it gets to the tumours it’s too diluted.
“With the targeted delivery system, it’s taken straight to the tumours without any effect on normal tissue.”
Cancer scientists are increasingly using targeted delivery to improve results, relying on the many different ‘receptors’ that tumours have for different biological substances.
In this instance, the scientists used the fact that tumours have receptors for transferrin, a plasma protein which transports iron through the blood.
The results have been published in the journal Nanomedicine.
The “ultimate objective” was a clinical trial in humans – but Dr Dufès said that was some way off.
“We have got to optimise the delivery system and therapeutic effect first,” she said.
Dr Julie Sharp, from Cancer Research UK, said: “A few studies have shown that extracts from green tea may have some effect on cancer cells in the lab but this has not yet been backed up by research in humans.”
She added: “It’s far too soon to say if enjoying a cup of green tea has any wider benefits in combating cancer but we know that a healthy balanced diet can help to reduce the risk.”