酪農乳は生殖がん細胞を増加する。
私は、私のすべての患者に酪農牛乳を回避するように勧める ― 多くの健康理由のために。現在、癌のリスク増加は1番である。
「エストロゲン代謝産物の増加したレベルは、生殖系ガンと関係していると考えられている。世界的に一般に消費されるこれらの代謝産物の1つの潜在的食品とは牛乳である。」
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ロバート・コーエンwww.notmilk.comから
Dairy Scienceジャーナルの4月の版(2012の4月J Dairy Sci.;95の(4):1699-708)
2012年4月1日に私の時代を作った。
酪農科学者は、商業的な牛乳とヤギのものでステロイド・エストロゲンの濃度を測定した
絞り出して、終わった:
「エストロンとエストラジオールの低濃度のものはいずれも山羊乳で見つかった
山羊乳を選択するほうがエストロゲンの摂取量を制限することに関してはベターな選択になるだろう。」
あなたは、彼らがこの真実をプロ酪農学術誌に入れたと考えていることができるか?ワーイ!!!
Wait-itは、よりよく借りを返す。
それらの要約では、著者(ファーローDW、Xu X、フェーンストラ、TD)は認める:
「エストロゲンの代謝産物が増加すると生殖細胞の癌と関係があることは信じられている。その世界的に消費されている酪農製品はミルクである。」
Dairy milk increase reproductive cancers… but you knew that.

from Robert Cohen www.notmilk.com
The April edition of the Journal of Dairy Science (J Dairy Sci. 2012 Apr;95(4):1699-708)
made my day on April 1, 2012.
Dairy scientists measured the levels of steroid estrogens in commercial cow’s milk and goat’s
milk and concluded:
“A lower combined concentration of estrone and estradiol was found in goat milk than in any
of the cow milk products tested…Goat milk represents a better dietary choice for
individuals concerned with limiting their estrogen intake.”
Can you believe they admitted this truth in a pro-dairy journal? Yippee!!!
Wait–it gets even better.
In their abstract, the authors (Farlow DW, Xu X, Veenstra, TD) admit:
“Increased levels of estrogen metabolites are
believed to be associated with cancers of the
reproductive system. One potential dietary source
of these metabolites that is commonly consumed
worldwide is milk.”