科学技術の進歩は果たして人間にとってよいのだろうか?もちろん進歩派よいだろうが、それを悪用して金儲けばかり考える連中がわれわれの上に存在することを忘れたくはないものだ。彼らは、安全ですとか、それが人類のためですとか、綺麗事を甘言を並べ立てて自分たちの利益をとことん追求する。それには乗らないことだ。
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ホワイトハウスのシェフは、将来の食物が化学物質(本物の食品成分でない)から作られると言う。2年ごとに開催されるヨーロッパのフォーラムで最新の科学的知見が発表される。しかし、今年はダブリンで行われたのだが、ホワイトハウスのお菓子職人の幹部チーフであるビルヨゼフによって説明され解説がなされた。
「未来の食事は本当の食品を含まない実験室で作られた化学物質から出来上がった食品となるであろう」
しかし、ホワイトハウスの住民である大統領はそのような食品を好まず、彼らにそういった偽者食品を提供することはないと言った。

Six One Newsの上で報告されるように、アイルランドのRTEニュースで、ヨゼツと数人の食物の専門家はライブ会場での聴衆を前にしてレモンサフレとチョコレート・プリンのようなものやさまざまな泡状のもの、ゲル類、固体と他の食物のようなきめのある物質を化学物質からつくる方法を示した。
これらの食物科学者はそれからこれらの検査室作品のサンプルを観衆メンバーに見せてそして、その人はにせものの食品がこれからの食品の流行の予兆であると話した。

「あなたは(化学)合成物をとる、そして、あなたはディッシュを製造する」と、アイルランドのRTE Newsに、フランスに拠点を置くAgroParisTech、科学と研究組織のエルヴェ・ティスが言った。「あなたには野菜、果物、肉、魚がいないように、合成物以外の何もない。そして、あなたは形状、色、味覚、新鮮さを作成しなければならない。そして、刺激(収斂性)がすべてである」と、彼が付け加えた。そして、「卵子を分解している」および本物の食品成分のような従来の料理方法を「中世の生活」に例えた。
彼が化学物質から偽の食物をつくることが実は料理の品質と食物の有効性を改善するのを助けると考えているにつれて、ホワイトハウス幹部ペーストリー・シェフ・ビルYossesは類似の感情を共有する。彼は、シェフが彼が「彼らがしていて、プロセスを改善するためにそれを使用するというのの(より良好な)理解(ものを貯蔵するために味だけでなく衛生も、長命、方法を改善するために)」を得るために提示した情報を使用することができるとSix One Newsに話した。

「本当に分子レベル上で料理を理解することから起こる全て」と、彼の眼のきらめきの部類で、彼が付け加えた。しかし、彼がこれらの同じ化学食事実験がObamasに出される食事でホワイトハウスで使われるかどうか尋ねられたとき、Yossesは笑って、ノーと言った、それを説明する、「大統領一家は、伝統的なものを探している、人々が精通している『幸せな処方』の部類。」

あなたは、完全に不穏な部分を見ることができる:http://www.rte.ie/news/av/2012/0712/media-3342255.html

特に今日の「テクノスファ」(化学ベースの「将来の食品」の上の問題のセミナーを含むEuroscience Open Forum)を回しているよりオフビートな科学的な開発のいくつかを公開することを目的とする、心配することで実はあるアメリカ人をすぐに迎えに来る可能性があることを前もって示す。一部の科学者は明らかに、人工食品材料が自然食より好ましい強い説得である、そして、前者は彼らが市民が結局受け入れることを望むことである。
ホワイトハウスと世界の他のエリート集団がミシェル小浜の有機庭から厳選されるそれらを含む健康的な、自然の食品を食べ続ける間、平均的な人は、換言すれば、結局、首尾よく、「ソイレント・グリーン」に似ている曖昧なクラッカー製品に加えて、化学合成物でできている緑のゼラチンのような小塊を食べることになっている。

本論文の出典は、以下を含む:
http://www.rte.ie/news/av/2012/0712/media-3342255.html
http://www.medicaldaily.com
http://www.ndtv.com
Are you eating food or “imitation” food?
Posted by Brad Weeks, MD on July 31, 2012
Dr. Weeks’ Comment: I suggest you eat food. Real food. Not edible stuff which is not food. What do you think?
“….White House executive pastry chef Bill Yosses, who explained and demonstrated to audience members how the food of the future will not actually contain real food, but rather various combinations of lab-created chemicals that mimic food…”

White House chef says future food to be made from chemicals, not real food ingredients

Ethan A. Huff
 naturalnews.com
 July 30, 2012

Every two years, a consortium of Europe’s most active minds converges at the Euroscience Open Forum to discuss the latest advancements in scientific research and innovation. But this year’s meeting, which was held in Dublin, Ireland, featured a disturbing workshop held by White House executive pastry chef Bill Yosses, who explained and demonstrated to audience members how the food of the future will not actually contain real food, but rather various combinations of lab-created chemicals that mimic food.
As reported on Six One News, a feature of RTE News in Ireland, Yosses and several other food experts showed a live audience how to create various foams, gels, solids, and other food-like textured substances out of chemicals that, when combined, resemble things like lemon souffle and chocolate pudding. These food scientists then shared samples of these laboratory creations with audience members, who were told that the imitation food products are the wave of the future.

“You take the (chemical) compounds and you make the dish,” said Herve This of AgroParisTech, a science and research organization based in France, to RTE News in Ireland. “So you have no vegetables, no fruit, no meat, no fish, nothing except compounds. And you have to create a shape, a color, a taste, a freshness, a pungency, an astringency, everything,” he added, likening traditional cooking methods such as “cracking eggs” and using real food ingredients to “living in the Middle Ages.”
White House executive pastry chef Bill Yosses shares a similar sentiment, as he believes creating fake food out of chemicals will actually help improve the quality of cuisine and availability of food. He told Six One News that chefs can use the information he presented to gain a “(better) understanding of what they’re doing and use that to improve the processes, to improve not only the flavor but the hygiene, the longevity, how to store things.”

“All that comes about from understanding cooking on a really molecular level,” he added, with sort of a twinkle in his eye. But when he was asked if these same chemical food experiments are used at the White House in meals served to the Obamas, Yosses laughed and said no, explaining that “the First Family is looking for traditional, sort of ‘happy recipes’ that people are familiar with.”

You can watch the disturbing segment in its entirety at:
http://www.rte.ie/news/av/2012/0712/media-3342255.html

While intended to specifically showcase some of the more offbeat scientific developments circulating the “technosphere” today, the Euroscience Open Forum, including the troubling seminar on chemical-based “foods of the future,” is actually a troubling foreshadowing of what may soon come for Americans. Some scientists are apparently of the strong persuasion that man-made food items are preferable to natural foods, and the former is what they hope the public will eventually accept.
The average person, in other words, will eventually be expected to happily eat green gelatin-like blobs made of chemical compounds, along with ambiguous cracker products that resemble “Soylent Green,” while the White House and the world’s other elites continue to eat wholesome, natural foods, including those hand-picked from Michelle Obama’s organic garden.

Sources for this article include:
http://www.rte.ie/news/av/2012/0712/media-3342255.html
http://www.medicaldaily.com
http://www.ndtv.com