ウイークスのブログから

コーヒーが体にいいことは周知だが、さらに果物の種と一緒に食すると死亡率低下のメリットがあると言うお話だ。なるだけ無農薬で有機栽培のコーヒーを摂取することが大切だ。

 

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Coffee as Medicine

薬としてのコーヒー

ブラッドフォード米週間、MD 2016 年 4 14 日に投稿 |0 件のコメント

博士週間コメント: コーヒーを示されている-真剣-節約生活をするそれはすべての原因による死亡率を低減します。

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コーヒーはどのように有益なのですか。

コーヒーを飲むのもう一つのおまけ

2015 年 8 31 |21,129 ビュー

博士 Mercola による

60% のアメリカ人は、コーヒーを飲んで、多くの習慣は毎日の 1 つ。 1コーヒー飲んで長い複数の副または一日中、電源に迅速なエネルギーのブーストを取得するには松葉杖として表示されているが、この表示が、明らかに引き続きコーヒーの健康上の利点として変更されました。

一日のスタートはかなり健康的な方法可能性がありますが結局この朝は、ジョーのコップの sip 人なら、これは良いニュースです。

しかし、コーヒーが世界で最も大きく散布農薬作物の一つであることを忘れないでください。飲むそれさい有機を取得し、理想的には公正な取引、これはすべてのコーヒーの 3% 未満であります。

毎日のコーヒーは大腸がんの生存率を向上させます

高度な (ステージ III) 人々 の間で大腸がん、毎日 4 つ以上杯のカフェイン入りコーヒーを飲むはコーヒーを飲まなかった人に比べて 52% によって再発または調査の間に死の危険を下げます。

1 日あたりの 2 つまたは 3 つのカップを飲むも有益な 31% の再発や死亡のリスクを下げることだった。

研究者は、他のカフェイン入りの飲み物、ソーダなどが同じ効果を持っていなかったことを強調しました。リンクが見つかりませんでしたカフェイン抜きのコーヒーと結腸癌の再発のリスクのいずれか。

さらに、原因のリンクが見つかりませんでした。これは飲酒がリスクの軽減に貢献している健康的な全体的なライフ スタイルに従う傾向にある、コーヒーの単にことを意味します。しかし、抗酸化物質、コーヒーの他の有益な植物の化合物は、前に慢性疾患のリスクが低いにリンクされています。

実際には、コーヒーが、低リスク2 型糖尿病、同様に条件の大腸がんのリスクを高めることが知られてリンクされています。コーヒー中の化合物が似たような経路を介して複数の慢性疾患のリスクを下げる可能性があります可能性が高いです。

ニューヨーク ・ タイムズで報告された:2

"研究者の仮説は、2 型糖尿病、肥満、座りがちな生活などをリスクを高める要因に入力、高インスリン レベルは、またドライブの結腸癌、博士 [チャールズ s.]フックス [ボストンのダナ ファーバー癌研究所で消化器がんセンター所長] と述べた。

多くの研究はコーヒーの消費量が 2 型糖尿病、大腸がんのリスクを高める可能性があります慢性的な病気のリスクが低いに関連付けられていることを示しています。

'心臓病に貢献するエネルギーの経路を活性化すると考えて、糖尿病、癌細胞の増殖に関連しても、' 博士フックス氏より多くの研究が必要と強調しつつ。

分析は、コーヒーに関連するリスクの低減は、カフェインのため・・・決定。1 つの仮説は、ホルモンの少ないが必要ですので、カフェインがインスリンに対する体の感度を増加することです。順番に、可能性があります炎症を抑える、糖尿病および癌の危険因子である。」

研究はコーヒーと癌について何を言うか。

個々 の研究の数は、複数の研究を分析するときにコーヒーの消費量が癌の危険性を増加を示唆しているなどの場合はメタ分析と協会が消えると、なり、実際には、保護。

例えば、1 2007 年のメタ分析は、一日あたりのコーヒーを 2 カップの消費の増加は肝臓がんの 43% によって減らされた危険と関連付けを発見3 -近年の研究によって確認されている見つける。

言うまでもなくコーヒーが肝硬変、C 型肝炎を持つ人々 の応答改善と肝硬変の人の死亡リスクを下げることに肝疾患の進行を遅らせる肝の健康のための追加の利点が表示されます。 4

肝臓の健康のためのコーヒーの潜在的な利益があまりにも強い表示されます研究者が毎日のコーヒー消費量を表明しているが慢性肝疾患を持つ人々 に奨励されるべきです。 5

別のメタ分析 59 研究で一杯の一日あたりのコーヒーの消費の増加は 3% に関連付けられていた明らかに含む癌のリスクの減少。 6研究者に従って。

[C] offee 飲酒は膀胱、胸、頬、咽頭、大腸、子宮、食道、肝細胞、白血病、膵臓、前立腺がんのリスク低下と関連でした.7

でも研究がある皮膚がんのリスクを下げることができるコーヒー消費量を示します。毎日 4 杯のカフェイン入りコーヒーを飲むメラノーマ、皮膚癌の最も危険な形態のリスクを減らす可能性があります。 8

研究者によると。

[C] offee 成分紫外線誘発皮膚発癌を抑制、細胞のアポトーシスを誘導する、酸化ストレスや DNA の損傷を防ぐ、表皮細胞炎症抑えるし、DNA メチル化変化を抑制する」 9

3 杯以上のコーヒーを消費した女性日の 1 ヶ月あたり 1 杯未満の基底細胞癌 (非黒色腫皮膚癌) 消費者よりも有意に低い危険があった。 10

焙煎コーヒーには戦い癌を助けるかもしれない多くの 1,000 以上の化合物が含まれています

コーヒーには、複数の潜在的な抗癌性の経路があります。カフェインとしてそれらの 1 つは前述のように、そのされて刺激し、抑制腫瘍がんによって、それを投与した際の両方に表示されます。 11

植物性リグナン、フラボノイド、ポリフェノールなど、コーヒーのポリフェノール、カフェー酸、腫瘍-細胞周期調節、炎症などの開発に関与するいくつかの経路を不活性化する、抗癌性の特性があるが知られているし、ストレス応答とアポトーシス。

ジャーナル BMC 癌の研究:12

"コーヒーにある 2 つの特定のジテルペン、cafestolkahweal、フェーズ II の酵素の誘導を含む抗発癌性のプロパティと互換性のある生物学的効果を生み出すに巻き込ま発がん物質の解毒、段階の活性の特異的阻害私発がん性物質の活性化と細胞内抗酸化防御機構を刺激に責任がある酵素。

コーヒーはまたその抗酸化作用に寄与するクロロゲン酸の主要なソースです。クロロゲン酸の摂取がラットのグルコース濃度を減らすために示されている、quinides、クロロゲン酸の分解産物の摂取はインスリン感受性を増加させます。

慢性の高インスリン血とインスリン抵抗性が確認されたいくつかのがんの部位の高リスクのマーカーです」。

コーヒーの利点: あなたの脳にあなたの心から

コーヒーのメリット、とてもよく確立されつつ、初めて、政府の諮問委員会に含まれているカフェインの言及アメリカ人のための食餌療法の指針の 2015年版の推奨。レポートには、アメリカ人は安全に 5 杯までの一日では、コーヒーを消費することや有害な影響をカフェインの約 400 ミリグラム (mg)13

複数のメタ解析の評価に基づく推奨では、コーヒーや、がんなどの慢性疾患の間のリンクを評価する他の研究タイプ 2 の糖尿病、心臓病、パーキンソン病、アルツハイマー病。ここでは、どのような研究を示していますのサンプリングを。

心臓の健康

2万5,000 人以上の研究でコーヒー-毎日-3 ~ 5 杯として定義の適度な量を飲んだ人がないコーヒーやコーヒーを毎日飲んだ人より彼らの冠動脈カルシウム沈着しにくくなります。 14

動脈プラークの大部分から成っているカルシウム沈着 (動脈硬化)、したがって、用語「動脈硬化.」冠動脈カルシウムは、将来の心臓病のリスクの重要な予測をすることができます。

さらに、1 つの研究を示した適度な心臓リズムの問題で入院しているのあなたのチャンスを減らすコーヒーを飲みます。 15別の研究が見つかりました、あなたの心にいくつかのひずみをかかることがあります小さな血管の血流の 30% の増加を引き起こす可能性があります。 16

別の調査、データ 11 研究から、約 48万人が 2 ~ 6 杯のコーヒーを飲むを含むメタ解析日は脳卒中のリスクが低いと関連付けられました。 17

多発性硬化症、パーキンソン病

4 ~ 6 杯のコーヒーを飲む日は 5 10 年以上コーヒーの高い量を飲んでいると多発性硬化症のリスクが低いに関連付けられています。研究者によると「カフェイン神経保護プロパティ持つし、炎症性サイトカインの産生を抑制するようである」 18高いコーヒーとカフェイン摂取がパーキンソン病のリスクが低いに関連付けられているも。 19

認知症

カフェインは神経伝達物質のセロトニン、ドーパミン、ノルアドレナリン、生産を促進し、新しい神経細胞、脳の健康の向上に変換する脳の幹細胞を活性化する脳由来神経栄養因子 (BDNF) のリリースをトリガーします。

軽度認知障害 (MCI) と人々 の間で本格的な認知症に進行しにくいカフェイン (コーヒー消費) のためのより高い血レベルとのそれらだった。 20 「カフェイン/コーヒー摂取は認知症、MCI をすでに持っている人のために特に、遅発性のリスク削減と関連」研究者は言った。

早すぎる死

ニュー イングランドの医療ジャーナルで発表された研究も、コーヒーの消費量が反比例の早すぎる死関連付けを示しました。多くのコーヒーを飲んでより低い死のリスクとなり、心臓病、呼吸器疾患、脳卒中、怪我と事故、糖尿病、感染症による死亡を含む。 21

コーヒーは、米国で抗酸化物質のナンバーワン ソースです。

コーヒー可能性がありますアメリカ人の健康にこのような劇的な効果を持っている別の理由は、米国の食事で抗酸化物質の数を 1 つのソースだからです。アメリカの化学社会の 230th 全国大会で発表された研究はアメリカ人が他の栄養源から注目の研究者と「何さらに接近"よりもコーヒーを飲んでから抗酸化物質を得ることを示した 22

コーヒーの酸化防止剤 hydrocinnamic 酸やポリフェノールのかなりの量があります。抗酸化物質は、活性酸素種 (ROS) または遊離基攻撃に対する適切な防御とあなたの細胞を提供する自然の方法です。

フリーラジカルは自然に正常な代謝とエネルギー生産の結果としてあなたの体によって生成は高反応性代謝物の種類です。医薬品の主な機能も、タバコの煙、日光、化学品、宇宙、および人造の放射線のような環境の毒素をあなたの自然な生物学的反応。運動すると、あなたの体のどこにでも炎症があるとき、あなたの体はまたフリーラジカルを生成します。

これらの重要な栄養素がある場合は、限り、あなたの体は汚染物質への毎日の露出によって引き起こされる老化に抵抗することになります。抗酸化物質フリーラジカルを抑えるための十分な供給を持っていない、加速の組織や臓器の損傷につながる酸化ストレスのリスクにすることができます。

果物中など果実や野菜は、理想的な抗酸化成分が、多くのアメリカ人 don't 推奨量毎日食べる。だからこそ、コーヒー、日常的に広く使用される、抗酸化物質のような大きな食物シェアを表します。あなたの抗酸化作用を高めることができます簡単にあなたがコーヒーを飲む人でないなら、新鮮な農産物を食べたり、コーヒーを飲むか、場合でもは、さまざまなソースから、抗酸化物質を得ることによって摂取量も重要です。

カフェイン抜きのコーヒーは、健康的な選択ですか。

コーヒー豆はカフェイン抜き、ように使用またはカフェイン抜き、コーヒーはカフェインのほとんどを除去する工程を経る。ラベルを付けるためにカフェイン抜きのコーヒー、コーヒーは、削除元コンテンツのカフェインの 97% を持つ必要があります。 23これは (たとえば 1 つの定期的なカップ後不安が発生)、カフェインに非常に敏感な人のために好ましいかもしれないが、いくつかの考慮事項があります。手始めに、いくつかのコーヒーの健康上の利点の研究は (注目の結腸癌研究はその一例) カフェイン抜きのコーヒーよりもより効果的にカフェイン入りのコーヒーを示されています。

特に、カフェイン入りのコーヒーもリンクされている肝臓の損傷のリスクが低く、代謝率の増加、うつ病や自殺念慮のリスクの減少し、カフェイン抜きのコーヒーはない運動性能を強化します。 24マルチホッパー コーヒーに使用されるプロセスも注意する重要です。

最も一般的に使用される方法の 1 つは、コーヒー豆からのカフェインの削除に化学の塩化メチルを使用して直接プロセスです。(ただし、「当然のことながら処理」カフェイン抜きスマトラ ブレンドも提供しています) スターバックス、例えば、そのカフェイン抜きのビールのほとんどのこのプロセスを使用します。 25

国立がん研究所の一覧可能な発癌物質としての塩化メチル、避ける方がいいので、それは何か (時々、微量はカフェイン抜きのコーヒーの検出は、1 以下のレベルで通常が百万)。自然のプロセスのデカフェは、スイスの水処理は水だけを使用している間に、カフェインを削除するのに酢酸エチル (植物ホルモン) または二酸化炭素のいずれかを使用します。二酸化炭素またはスイスの水メソッドだけは、有機認定されているコーヒーで許可されます。カフェイン抜きのコーヒーを飲む場合は、必ずこれらの後者の 2 つの方法のいずれかを使用してカフェイン抜きのコーヒーは、1 つを選択します。

別のオプション、低カフェイン ブレンドを単に探している場合アラビカ、ロブスタ豆の約半分のカフェイン含有量を持つ自然を選択することです。 26はまたもカフェイン抜きのコーヒーはカフェイン (カフェイン抜きのコーヒーの典型的なカップはカフェイン、レギュラー カップで 140 300 mg に比較の 3 18 ミリグラム (mg) を含めることができます無料ではないことを覚えておいて。

これは、妊娠中の女性を認識する重要な違いです。公衆衛生機関は、妊娠中の女性の制限毎日カフェイン 200 mg (または一日コーヒー約 2 ) をお勧めします。ただし、カフェインは大幅成長する胎児に影響を与えます。自由に胎盤を通過することは、妊娠中の女性はカフェインのすべての形態を避けるためがカフェインは赤ちゃん、潜在的な危険だけに任意の利点を提供しないの私を強くお勧めします.

コーヒーの良いカップを台無しにする方法.

その健康上の利点のためのコーヒーを飲む場合は、砂糖、非乳製品クリームまたはクリーム、香料なし、ブラック コーヒーを飲みます。クリーマー、非乳製品クリーム砂糖と他の甘味料と香料でのコーヒーのカップを dousing されており場合、あなたは治療上の利点を逃して、あなたの健康を害する可能性があります。

ポリフェノール抗酸化物質の自然なブレンドは、とても健康的なコーヒーを作るものの一部です。ただし、いくつかの研究は、乳製品をあなたのコーヒーに追加することが有益なクロロゲン酸類のあなたの体の吸収と干渉するかもしれないことを示唆しています。 27一方、あなたのコーヒーに砂糖を追加する場合されますスパイクあなたのインスリン レベルインシュリン抵抗性に貢献します。.

また、コーヒー豆は最も重農薬散布作物の一つであります。だから、オーガニック コーヒー豆のみを選択してください。覚えて、農薬や他の化学物質で水をかけられて、コーヒーを消費する場合、任意の肯定的な効果を消し去るでしょう。可能な限り、私たちの熱帯雨林やそれらに生息する鳥の継続的な破壊を防ぐために持続可能な「日陰で栽培された「コーヒーを購入。

日陰で栽培されたコーヒー味が良いを同様と言う人も多い。さらに、臭いがする、味が新鮮でない古い; コーヒー豆を購入する必要があります。それは可能性があなたのコーヒーに気持が良い香りがあるない場合悪臭。それを挽く挽いたコーヒーがあります、それを家に得る時間によって悪臭、酸敗を防ぐためにあなた自身。「ドリップ」コーヒー メーカーを使用する場合は必ず無漂白フィルターを使用していますください。明るい白い物は塩素系漂白、この塩素のいくつかの醸造工程中、フィルターから溶出します。漂白フィルターは、悪名高いいっぱい危険な消毒副生成物、ダイオキシンなども。

最後に、節度は有益でコーヒーが表示されますが、1 日以上約 10 カップが消費される場合、いくつかの研究は副作用を発見したので、無理しないように注意してください。コーヒーの「カップ」に言及するときは、ほとんどの研究はカフェイン 100 mg を約 5 8 オンスであることと見なします。対照的に、大きなカップは 20 24 オンスを保持するかもしれない間、多くのコーヒー ショップで小さなカップは 12 オンスで開始します。単にどのくらい消費している実際に注意します。

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

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Coffee as Medicine

Posted on April 14, 2016 by Bradford S. Weeks, MD | 0 Comments

Dr. Weeks’ Comment:  Coffee has been shown to be life saving – seriously – it reduces all cause mortality.

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How beneficial is coffee?

Another Perk for Drinking Coffee

August 31, 2015 | 21,129 views

By Dr. Mercola

Nearly 60 percent of Americans drink coffee, and for many the habit is a daily one.1 Coffee drinking has long been viewed as more of a vice or a crutch to get a quick energy boost to power through the day, but this view is now changing as the health benefits of coffee continue to be revealed.

This is good news for those of you who sip on a cup of joe in the morning, as it turns out this may be a quite healthy way to start your day.

However, please remember that coffee is one of the most heavily pesticide sprayed crops in the world. If you drink it please be sure to get organic and ideally fair traded, This is less than 3% of all coffee.

Daily Coffee Boosts Colon Cancer Survival

Among people with advanced (stage III) colon cancer, drinking four or more cups of caffeinated coffee daily lowered the risk of cancer recurrence or death during the study by 52 percent compared to those who drank no coffee.

Drinking two or three cups per day was also beneficial, lowering the risk of recurrence or death by 31 percent.

The researchers stressed that other caffeinated beverages, such as soda, did not have the same effect. No link was found between decaffeinated coffee and risk of colon cancer recurrence either.

Further, a causal link was not found. This means it could simply be that coffee drinkers tend to follow a healthier overall lifestyle that’s contributing to the lower risk. However, the antioxidants and other beneficial plant compounds in coffee have been linked to a lower chronic disease risk before.

In fact, coffee has been linked to a lower risk type 2 diabetes as well, a condition known to increase the risk of colon cancer. It’s likely that compounds in coffee may lower the risk of multiple chronic diseases via similar pathways.

As reported by the New York Times:2

“The researchers’ hypothesis is that the factors that increase risk for Type 2 diabetes, such as obesity, a sedentary lifestyle, and high insulin levels, also drive colon cancer, Dr. [Charles S.] Fuchs [director of the Gastrointestinal Cancer Center at Dana-Farber Cancer Institute in Boston] said.

And many studies have shown that coffee consumption is associated with a lower risk for Type 2 diabetes, a chronic illness that may increase the risk of colon cancer.

‘We believe that activating the energy pathways that contribute to heart disease and diabetes is also relevant for the proliferation of cancer cells,’ Dr. Fuchs said, while also stressing that more research was needed.

The analysis determined the lowered risk associated with coffee was… because of the caffeine. One hypothesis is that caffeine increases the body’s sensitivity to insulin, so it requires less of the hormone. That, in turn, may reduce inflammation, which is a risk factor for diabetes and cancer.”

What Else Does the Research Say About Coffee and Cancer?

While a number of individual studies have suggested coffee consumption might increase your cancer risk, when multiple studies are analyzed, such as is the case with meta-analyses, the association disappears, and, in fact, becomes protective.

For instance, one 2007 meta-analysis found an increase in consumption of two cups of coffee per day was associated with a 43 percent reduced risk of liver cancer3 – a finding that has been confirmed by more recent research.

Not to mention, coffee appears to have additional benefits for liver health, slowing down the progression of liver disease to cirrhosis, improving responses in people with hepatitis C, and lowering the risk of death in people with cirrhosis.4

The potential benefit of coffee for liver health appears so strong that researchers have stated daily coffee consumption should be encouraged in people with chronic liver disease.5

Another meta-analysis involving 59 studies revealed an increase in consumption of one cup of coffee per day was associated with a 3 percent reduced risk of cancers.6 According to the researchers:

“[C]offee drinking was associated with a reduced risk of bladder, breast, buccal and pharyngeal, colorectal, endometrial, esophageal, hepatocellular, leukemic, pancreatic, and prostate cancers.”7

There’s even research showing coffee consumption could lower your risk of skin cancer. Drinking four cups of caffeinated coffee daily might reduce your risk of melanoma, the most dangerous form of skin cancer.8

According to researchers:

“[C]offee constituents suppress UVB-induced skin carcinogenesis, induce cell apoptosis, protect against oxidative stress and DNA damage, reduce inflammation in epidermal cells, and inhibit changes in DNA methylation.”

Women who consumed more than three cups of coffee a day had a significantly lower risk of basal cell carcinoma (non-melanoma skin cancer) than those who consumed less than one cup per month.10

Roasted Coffee Contains More Than 1,000 Compounds, Many of Which May Help Fight Cancer

Coffee has multiple potential anti-cancer pathways. As mentioned, caffeine is one of them, as its been shown to both stimulate and suppress tumors depending on the cancer and when it’s administered.11

Polyphenols in coffee, such as lignan phytoestrogens, flavonoids, and polyphenols are also known to have anti-cancer properties, as does caffeic acid, which inactivates several pathways involved in the development of tumors – including cell cycle regulation, inflammatory and stress response, and apoptosis.

Researchers noted in the journal BMC Cancer:12

“There are two specific diterpenes in coffee, cafestol and kahweal, which produce biological effects compatible with anti-carcinogenic properties, including the induction of phase II enzymes involved in carcinogen detoxification, specific inhibition of the activity of phase I enzyme responsible for carcinogen activation, and stimulation of intracellular antioxidant defense mechanisms.

Coffee is also a major source of the chlorogenic acid that contributes to its antioxidant effect. Intake of chlorogenic acid has been shown to reduce glucose concentrations in rats and intake of quinides, degradation products of chlorogenic acid, increases insulin sensitivity.

Chronic hyperinsulinemia and insulin resistance are confirmed markers of high risk for some cancer sites.”

The Benefits of Coffee: From Your Heart to Your Brain

The benefits of coffee are becoming so well established that, for the first time, a government advisory committee included a mention of caffeine in its recommendations for the 2015 edition of Dietary Guidelines for Americans. The report said Americans could safely consume up to five cups of coffee a day, or approximately 400 milligrams (mg) of caffeine, with no detrimental effects.13

The recommendation was based on an evaluation of multiple meta-analyses and other studies evaluating the link between coffee and chronic diseases, including cancer, type 2 diabetes, heart disease, Parkinson’s, and Alzheimer’s. Here’s a sampling of what the research shows:

Heart Health

In a study of more than 25,000 people, those who drank a moderate amount of coffee – defined as three to five cups daily – were less likely to have calcium deposits in their coronary arteries than those who drank no coffee or more coffee daily.14

A large part of arterial plaque consists of calcium deposits (atherosclerosis), hence the term “hardening of the arteries.” Coronary artery calcium can be a significant predictor of future heart disease risk.

In addition, one study showed moderate coffee drinking reduces your chances of being hospitalized for heart rhythm problems. 15 Another study found it may trigger a 30 percent increase in blood flow in your small blood vessels, which might take some strain off your heart.16

Another study, a meta-analysis that included data from 11 studies and nearly 480,000 people found drinking two to six cups of coffee a day was associated with a lower risk of stroke.17

Multiple Sclerosis and Parkinson’s Disease

Drinking four to six cups of coffee a day is associated with a lower risk of multiple sclerosis, as is drinking a high amount of coffee over five to 10 years. According to researchers, “Caffeine has neuroprotective properties and seems to suppress the production of pro-inflammatory cytokines.”18 Higher coffee and caffeine intake are also associated with a lower risk of Parkinson’s disease.19

Dementia

Caffeine promotes production of the neurotransmitters serotonin, dopamine, and noradrenaline, and triggers the release of brain-derived neurotrophic factor (BDNF), which activates brain stem cells to convert into new neurons, thereby improving your brain health.

Among people with mild cognitive impairment (MCI), those with higher blood levels of caffeine (due to coffee consumption) were less likely to progress to full-blown dementia.20 “Caffeine/coffee intake is associated with a reduced risk of dementia or delayed onset, particularly for those who already have MCI,” the researchers said.

Premature Death

Research published in the New England Journal of Medicine has even shown that coffee consumption is inversely associated with premature death. The more coffee drank, the lower the risk of death became, including deaths from heart disease, respiratory disease, stroke, injuries and accidents, diabetes, and infections.21

Coffee Is the Number One Source of Antioxidants in the US

Another reason why coffee may have such dramatic effects on Americans’ health is because it is the number one source of antioxidants in the US diet. The research, which was presented at the 230th national meeting of the American Chemical Society, showed that Americans get more antioxidants from drinking coffee than from any other dietary source, with researchers noting “nothing else even comes close.”22

Examples of the antioxidants in coffee include significant amounts of hydrocinnamic acid and polyphenols. Antioxidants are nature’s way of providing your cells with adequate defense against attack by reactive oxygen species (ROS) or free radicals.

Free radicals are a type of a highly reactive metabolite that is naturally produced by your body as a result of normal metabolism and energy production. They are your natural biological response to environmental toxins like cigarette smoke, sunlight, chemicals, cosmic, and manmade radiation, and are even a key feature of pharmaceutical drugs. Your body also produces free radicals when you exercise and when you have inflammation anywhere in your body.

As long as you have these important micronutrients, your body will be able to resist aging caused by your everyday exposure to pollutants. If you don’t have an adequate supply of antioxidants to help squelch free radicals, then you can be at risk of oxidative stress, which leads to accelerated tissue and organ damage.

While fruits, such as berries, and vegetables are ideal sources of antioxidants, many Americans don’t eat the recommended amounts each day. This is why coffee, which is consumed widely on a daily basis, represents such a large dietary share of antioxidants. If you’re not a coffee drinker, you can easily boost your antioxidant intake by eating fresh produce – and even if you do drink coffee, getting your antioxidants from a wide variety of sources is still important.

Is Decaf Coffee a Healthy Choice?

The coffee beans used to make decaffeinated, or decaf, coffee undergo a process to remove most of the caffeine. In order to be labeled decaffeinated, the coffee must have 97 percent of the original caffeine content removed.23 This may be preferable for those who are highly sensitive to caffeine (for instance experiencing jitters after one regular cup), but there are some considerations. For starters, some of the research on coffee’s health benefits have shown caffeinated coffee to be more effective than decaf (the featured colon cancer study is one such example).

In particular, caffeinated coffee has also been linked to a lower risk of liver damage, increased metabolic rate, reduced risk of depression and suicidal thoughts, and enhanced athletic performance while decaf coffee has not.24 The process used to decaffeinate the coffee is also important to be aware of.

One of the most commonly used methods is Direct Process, which uses the chemical methyl chloride to remove the caffeine from coffee beans. Starbucks, for instance, uses this process on most of its decaf brews (although it also offers a “naturally processed” decaf Sumatra blend).25

The National Cancer Institute lists methyl chloride as a possible carcinogen, so it’s something you’re better off avoiding (trace amounts are sometimes detected in decaf coffee, although typically at levels below 1 part per million). Natural Process decaffeination uses either ethyl acetate (a plant hormone) or carbon dioxide to remove caffeine, while the Swiss Water process uses only water. Only the carbon dioxide or Swiss water methods are allowed in coffee that’s certified organic. If you choose to drink decaffeinated coffee, be sure to choose one that is decaffeinated using one of these latter two methods.

Another option, if you’re simply looking for a lower-caffeine blend, is to choose Arabica beans, which naturally have about half the caffeine content of Robusta beans. 26 Also, keep in mind that even decaffeinated coffee is not caffeine free (a typical cup of decaf may contain 3 to 18 milligrams (mg) of caffeine, compared to between 140 to 300 mg in a regular cup.

This is an important distinction for pregnant women to be aware of. Public health agencies suggest pregnant women limit daily caffeine to 200 mg (or about two cups of coffee a day). However, caffeine can significantly impact the growing fetus. It is able to freely pass through the placenta, and since caffeine does not provide any benefits to your baby, only potential hazards, I strongly recommend pregnant women avoid ALL forms of caffeine.

How to Ruin a Good Cup of Coffee…

If you want to drink coffee for its health benefits, drink your coffee black, without sugar, non-dairy creamer or cream, or flavorings. If you are dousing your cup of coffee in creamer, non-dairy creamer, sugar, and other sweeteners and flavorings, you are missing out on the therapeutic benefits and potentially harming your health. 

The natural blend of polyphenol antioxidants are part of what makes coffee so healthy. However, some research suggests that adding dairy to your coffee may interfere with your body’s absorption of beneficial chlorogenic acids.27 Meanwhile, if you add sugar to your coffee you’ll spike your insulin levels, which contributes to insulin resistance.

Also, coffee beans are one of the most heavily pesticides-sprayed crops. So, you should select only coffee beans that are certified organic. Remember, you will obliterate any positive effects if you consume coffee that’s been doused in pesticides or other chemicals. Whenever possible, purchase sustainable “shade-grown” coffee to help prevent the continued destruction of our tropical rain forests and the birds that inhabit them.

There are many who say shade-grown coffee tastes better as well. In addition, you’ll want to purchase whole bean coffee that smells and tastes fresh, not stale; if your coffee does not have a pleasant aroma, it is likely rancid. Grind it yourself to prevent rancidity, as pre-ground coffee may be rancid by the time you get it home. If you use a “drip” coffee maker, be sure to use non-bleached filters. The bright white ones are chlorine-bleached, and some of this chlorine will leach from the filter during the brewing process. Bleached filters are also notoriously full of dangerous disinfection byproducts, such as dioxin.

Finally, while it appears coffee in moderation is beneficial, be careful not to overdo it, as some studies have found adverse effects when about 10 cups a day or more are consumed. When referring to a “cup” of coffee, most research considers it to be five to eight ounces with about 100 mg of caffeine. In contrast, a small cup at many coffee houses starts at 12 ounces while a large cup may hold 20 to 24 ounces. Simply be aware of how much you’re actually consuming.